Nytt badHøsten 2008 kjøpte vi oss leilighet i en sveitservilla fra 1905 på Rosendal i Trondheim. Badet var utdatert og utett, så ved overtakelse hadde vi to uker på oss til å lage nytt. Det ble en travel periode, med begge i full jobb. Puh! Men vi er veldig fornøyd med resultatet!

Opprinnelig var det en overdimensjoner innredning på høyre side, som gjorde at badet føltes som en trang korridor. Vi rev ut alt, og startet helt på nytt. Jeg ønsket meg et lunt bad, som passet med huset, og så ville jeg ha plass for vaskemaskin og badekar. Da ble løsningen å flytte vannet over på venstre side, siden døråpningen er til høyre.Vi valgte også å investere i vegghengt, hjørnemontert toalett.

På veggene valgte vi baderomsplater i våtsonene, og panel på resten. En både billigere og raskere løsning enn fliser, i tillegg til at vi fikk den atmosfæren vi ønsket. Fargene går i sjokolade og creme. På gulvet la vi fliser som matcher bakveggen. Ved å ha mørkere gulv og bakvegg, føles rommet mindre avlangt og korridoraktig enn det gjorde før.

Jeg fant ingen innredning jeg likte, og endte opp med å kjøpe en gammel eikesjenk på Antikvitetshuset Tordenskjold for kun 450 kroner! Den ble grundig renset og grunnet, før jeg malte den med gullfarget og svart oljemaling. En rund og lekker vask ble lagt til, sammen med armatur og knotter i messing. Lampene er fra Ikea, og ble malt for å matche skjenken. På Bohus fant vi bronsefarget baderomstilbehør. Den lille hylla med skuffer er et loppisfunn.
Det svarte speilet er fra Ikea, og det hvite er fra Bohus. Hyller, møbel og kurver på høyre side er også fra Ikea, mens de fine skittentøysdunkene er fra Obs.3 kommentarer

pitoresk

26.03.2010 kl.18:03

Elsker sveitserhus og villaer!

Ble fint ;-)

Inger Fosse Dalland

27.06.2010 kl.21:59

Så lekkert! Du er flink!!!!!!!

Huldra

05.01.2014 kl.00:34

Nydelig! Både personlig og lekkert. Liker såvisst stilen din :)

Skriv en ny kommentar

hits