Soverom

Da samboeren min var en tur til USA, bestemte jeg meg for å overraske ham med nyoppusset soverom til han kom hjem.

Jeg fant et nydelig stoff med magnoliablomster på "Stoff & Stil" til veggen over senga.Blomstene var i utgangspunktet litt "flate", så jeg skyggela dem med lills tusj. Fargene til resten av rommet ble hentet fra dette; pudderrosa og to nyanser av lilla, og med noen grønne innslag.


Som base for sengen brukte jeg de gamle høyskapene fra badet, slik at vi fikk praktisk oppbevaring til ekstra sengetøy, vinter- eller sommerdyne, og diverse annet... Oppå la jeg vår eksisterende rammemadrass, og skrudde den godt fast. Sengeskapene og kommodene våre ble malt i mørk lilla.

Hodegjerdet består av et brun-lilla linstoff, trukket over ei sponplate og en bit skumgummi. Til slutt pyntet jeg med messingfargede nagler, som matcher knottene på kommodene.


Sengtøyet, som jeg fant på "Kid", passer perfekt med stoffet på bakveggen. Som sengeteppe valgte jeg et mørkebrunt pelspledd. Jeg har valgt to sett med gardiner; ett florlett, og ett i tettere stoff, begge i dypt brunlilla.

Samboeren ble veldig overrasket, og heldigvis liker han det kjempegodt!!!


Som dekor på veggen har jeg hengt en kjole jeg sydde da jeg skulle være forlover i et uformelt sommerbryllup, enkelt pyntet med en rosa blomst. På gulvet ligger myke, mørkebrune saueskinn, så det ikke blir så grualt å stå opp om morran...
Én kommentar

Huldra

09.10.2013 kl.23:51

Så himla kult! Deilig å se litt farger, og du er jo bare herlig kreativ. Dette må han jo bare ha likt :)

Skriv en ny kommentar

hits